CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

September 21, 2012

Pati Delima : Update harga dan pengedar

Hi all,

For more products, klik disini ye kawan-kawan!


today update tentang Pati Delima Gulsan from Turkey lagi sekali. Bukan apa, sekarang dah macam tak berapa menang tangan nak pergi balas sms, whatsapp, email, fb segala...

kadang ada yang terlepas pandang (T__T) sorry...

Hari ni ada 2 announcement;
1. siapa nak jadi wakil jual utk kawasan sendiri?
2. harga Pati Delima dengan postage sekali.

Wakil Area
Ok, disebabkan saya dah nak pitam kejap ke KL, kejap ke puchong, shah alam, putrajaya, klang segala tempat diredah semata-mata delivery Pati Delima, saya rasa ada lebih baik saya minta siapa-siapa minat jadi wakil kawasan untuk jual dan deliver, kan senang. Nanti kalau dapat order, saya terus direct order pada appointed person yang in-charge area tu utk tindakan selanjutnya.

Wakil penjual memang akan dapat harga lebih-lebih-lebih murah. Sila sms atau whatsapp saya di nombor 0164441497 untuk maklumat lanjut. Syaratnya mudah, mesti ambil 3 cartons sekali gus.

Boleh juga saya pos kemana-mana sahaja, semenanjung, sabah & sarawak, brunei, singapore, indonesia, wah-wah-wah.. kemain lagi! ;p

Harga Pati Delima
Ini pula harga Pati Delima Gulsan ni untuk deliver area Klang, Shah Alam. Kalau Kelana Jaya and UPM untuk hari bekerja (3-5pm) sahaja dapat FOC delivery ok.



Kalau berada luar kawasan yg FOC ni, boleh lah saya pos sahaja. Cuma pos ni saya tak ambil lah pos 1-2 botol. Rugi customer bayar postage je.

Kalau pos ni sama ada order 5,10,15,20 dan 1 carton (24 botol). Harga kat bawah ni include postage ok. Saya guna pos laju aje :D mudah dan pantas. Gitew!




Ok dah penat tulis. Semalam saya hantar pos ke Johor, today hantar pos ke Kelantan.

Esok insyaallah 24 botol ke Putrajaya, 10 botol lagi ke Klang. Penat makcik. Tapi best, sebab rata-rata yang dah cuba kata sedap dan best. Sejuk perut makcik dengar. Hahaha

Dah try ke belum kome yang bace entry ni? Ish2..rugi tak try. Simpan banyak-banyak buat stok. Utk kesihatan sendiri, juga kalau org datang rumah, bagi aje minum. Tambah gula dengan air. Sedap! Rasa asam boi..

Kalau nak try contact ok. Untuk tahu khasiat buah delima dan kenapa saya pilih jadi suppliment saya, baca kat entry di bawah.



Rajin-rajinlah membaca info tentang buah delima. Kalau nak sihat ni memang kene rajin membaca. Selamat mencuba :)

0 ideas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...