CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

November 21, 2012

New Quinny Zapp Xtra RM950.00

Hi Guys,


Ada sesiapa berminat nak beli Quinny Zapp Xtra dengan harga superrrrr saverrrrr???? Hehe sebenarnya saya dapat harga murah untuk Quinny Zapp Xtra ni. Tapi utk very limited time sahaja. Masa saya beli dulu pun tak semurah ini. Cehs! Hehe

Saya ada 1, bought this year, tapi bukan nak jual yang itu. Hehe ini Quinny Zapp Xtra yang baru ye Mommies :)

Paling murah di pasaran ialah RM1,200. Tapi sekarang ni saya bg anda jimat RM250!!!!
RM950.00 nett


Features:
# Suitable from birth to approximately 4 years
# Reversible seat unit
# Forward facing with 3 recline positions
# Rearward facing with 2 recline positions
# Backrest adjustable with one hand on back of seat
# Adjustable harness height with 3 positions
# Adjustable footrest
# Incredibly sleek and attractive design
# Ideal for travelling with any kind of transportation
# A full-size buggy with an ultra compact 3-D fold
# Ideal travel system that can be used from birth when combined with a Maxi-Cosi Pebble or CabrioFix car seat (sold separately)
# Highly manoeuvrable front wheel that can rotate 360 degrees and is lockable
# All-round suspension
# Soft-touch rubber handles
# Anodised aluminium frame
# Comes complete with raincover
# Complete with shopping basket


Zapp Xtra Pink Emily

PRICE: RM950.00 nett

Terms and conditions apply.
# Item mesti self pick up di rumah saya.
# Paling jauh saya boleh deliver ke Seksyen 7 Shah Alam sahaja
# For limited time - akan saya update sampai bila :)
# Warna Black, Red, Natural Mavis, Electric Blue sahaja.  tinggal Pink Emily sahaja!
# In case tiada stock tetapi anda telah bayar, saya akan REFUND as soon as possible.
# Item adalah BARU.
# 50% payment needed upon confirmation.
# sms or whatsapp only for further details 0164441497

Ok Mommies!! Take care and happy hunting!

21 ideas:

Anonymous

Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such great information being shared freely out there.

[url=http://remiaso.sws2011.com] pay day loans[/url]

pay day loans

qurra' thani

Salam..sy di melaka..blh pos x? Sgt2 berminat

qurra' thani

Salam..sy di melaka..blh pos x? Sgt2 berminat

Aini Qamariah

sorry dear...i tak buat post :)

Ayin

Salam..
Saya kat seri kembangan, ada cadangan ke mana boleh hantar @ ambil, esok saya dah nak balik kuantan...

Syazili

Anonymous

Dah close ke ni? Mana dpt hrga mcm ni ye?

Aini Qamariah

sekarang hanya ada warna PINK sahaja yg tinggal :)
Lain-lain sold out.
saya tak buat pos...
semua mesti self pickup so cust boleh cek masa dapat stroller ni..

Anonymous

http://www.lukosch-moden.de/cms/content/payday-loans-online-direct-lenders-mand-turning Ratnera how to make money on internet inaft [url=http://generationglove.com/content/join-empower-network-brittany-lender-maureen]extra income[/url]

Unknown

Zapp xtra ni muat x bonet myvi?

Aini Qamariah

Unknown:
Lebih dari muat.. Myvi boleh masuk 3 zapp xtra kot.. ni viva and kancil pun muat...

Anonymous

Salam. Masih ada promo ke? Still tinggal kaler pink ke? Kaler lain akan di restock x? Tq

biskut

still available lagi tak harga ni? zulairamohd@gmail.com

Anonymous

ada recstock x dear?

Aini Qamariah

So far ade peach saja Dan kaler lain tak akan restok. Tq

Aini Qamariah

Yes. Available.

azayana

masih available x?

Aini Qamariah

currently sold out ye :)

Anonymous

If restock yg 2013 punye roger sis..pink precious..
Rosdaliyana@yahoo.com

Mrs Idris

Salam sis. Masih ada tak Quinny Zap Xtra ni? Saya berminat. :) Email saya within.atq@live.com or sms 0182447343. Terima kasih!

Anonymous

ade jual lgi x?kalau sekali ngn carseat maxi cosi ade x?

Hafiz Hamidi

salam, masih ada restock warna merah lagi tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...