CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

June 27, 2010

Branded Hantaran with Lower Price!


Hah, terkanjat? Tibe2 klik blog i sebab teruja ye? ekekeke :) same laaa aku pun teruja melihat segala macam barang2 original dari blog2 yang ade ni..Dulu masa nak cari barang hantaran, malas surfing sebab ingat kalau yg online semua tak ori (kekwat,mcm byk sgt duit kau ye! haha) .so buat keputusan taknak bagi barang2 keperempuanan sangat, dan bg lah barang idaman sepanjang hayat mcm dalam entry aku yg ini.. :) ngeh3!

Sekarang ni, selalu aku tak update blog sebab tak tau ape nak tulis sangat, dan ketandusan idea. Lagipun, kenduri bertandang baru nak buat next week, so aku terase perasan mcm aku belum 100% pengantin basi, dan boleh lah tangguh update pasal kahwin until kenduri bertandang habis, barulah update semua sekali dari 30hb April, 1hb Mei, dan 3rd July.. :)

Oopps, tengok dah melalut! Korang pergi aje dekat belah kanan blog tak berape nak comel ni, bawah sikit ade bahagian ::Shopping:: tgk kat sana, blog2 yg aku dah listkan. Ada yg tak original jugak, so sile lah abaikan, but mostly senarai tu adalah barang2 original yg aku terpegun dan terkesima siap! Lantas membangkitkan rasa ingin membeli yg teramat tinggi walaupun kondisi poket agak kritikal sekarang...demmmm~ *pergh, ayat kau ni tak tahan...haha*

Ok lah B2B sekelian, sila lihat2 ye...sgt indah dunia blog tersebut...semoga dapat apa yg anda hajati..sekian, terima kasih! Tapi ingat, 2 gambar kat atas dan bawah ni aku amik dari blog tertera tu, but maybe dah sold out, just untuk inform betapa berbezanya harga ori item dorang nak banding dengan kedai. Siap ada dustbag jugak...huhuhu Lagi satu, kalau adalah antara korang yg baca ni pernah beli dekat blog2 yg aku listkan, sile lah bagi komen...aku nak tau seberape bestnye barang ori online ni...huhuu take care! daaaaaaaaaaaaaaaa

RM670.00 only at Coach Bargain Corner!

2 ideas:

hana yoriee

aini, hana pun stp hai tgk pn. vee tu hapdate blog dia sampai kan asyik telan air liur je stp kali tgk harga dia..hahaha..berbaloi rasanye beli..tp hana pun belom beli scr on9.samalah mcm aini, konon nak beli kat butik lah,[perasan byk benar duetnye]..hahaha..

AiniQMY

hana, betul2..secara serius mmg nak beli kedai sebab perasan sgt ade duit padahl tidak..hahaha so, beli online pun berbaloi...with dustbag,authentic card, segala bagai kan? hehehhe jom shopping online....yey~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...