CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

June 12, 2010

Masa untuk berbisness hampir tiba

hahaha, merepek? oh tak3..hari ni suhu badan diparas normal, keadaan mental dan fizikal pun agak mantap. Sangat bagus. Jadi ape sebenarnya yg terjadi ni? Erk...

Bukan, sebenarnya dari dulu lagi aku dah terfikir pasal nak jual / sewa segala benda yg aku beli masa kahwin hari tu pada org..semua? yela..semua....simpan nanti lama2 entah jadi ape. Huhu tapi hari ni hanya intro saje lah. Gambar akan di upload soon or next entry aje ok.

Item for Rental :
Pumpkin Tray for hantaran : Saiz M : 9 unit
Chocolate Fountain : Saiz M : 3 tingkat
Pomander Ball : 10 unit

Item for Sale :
Wedding shoes : White : Saiz 6 : Baru pakai sekali :)
Wedding Veil : White Silver : Saiz M : Baru pakai sekali jugak :)
Set Tiara and necklace : Saiz M : Full diamond : Baru pakai sekali jugak :)

Item for Rental / Sale :
Baju bersanding lelaki full set : Tanjak, Brooch, Baju, Sampin, Seluar, Keris : White Silver

Hah, habis semua aku lelong kan. Sebab kalau simpan pun bile nak pakai lagi. Yg jual tu memang of cos kurang dari harga asal..huhu yg rental pulak nanti tgk macam mana.. Tak ada gambar ye? Sabar ok..hehe

Sekarang pun selalu kene buat muffin utk org kahwin. Last week buat 1000 biji, Sangat penat. Muffin mix fruit. Akan upload jugak gambar muffin tu. Murah aje pun cas pada org. Sebab saje2 nak buat. Lagipun, mama punya resepi. Huhu, then nowadays org pun suke jugak cookies2 yg bentuk macam2 tu kan? beruang dan sebagainya utk letak dalam goody bag..and chocolate jugak, macam gambar bawah ni,


pun aku tgh workout guna resepi aunty pulak... Haha, pics for the 1st baby for these 2 items will be upload hari selasa or rabu kot. Sebab baru nak buat for someone on that day... Dalam 100 biji saje dulu. :) Ok lah.. nanti kite sembang lagi ye...

p/s: gambar di atas saye cilok dari sini cookies dan sini chocolate. hehe :)

Take care ye kamuu semua! :)

8 ideas:

Yanie

cik kak.. gambar cik kak.... hehehe... nak gambar tiara tuh... tau tau!!! hehe kena panggil kakak sebab dah kahwin dulu... hohoho

AiniQMY

haha..yanie yg kejam..baik lah..tiara saye adalah tiara...bukan crown ala2 ratu England ok..ekekek

Nanti saye kasi upload...tiara lebih kecik dr crown..and die sesuai utk ala2 berangan princess bukan yg berangan jd queen...Ok cik yanie ku sayang, saye upload esok yeh! ngeh3

hana yoriee

hah..puan aini..sila la upload pics sume barang2 yg di atas..mana tau ramai sangkut nnt..hehe

AiniQMY

hehe baik lah..sedang nak memilih..mmg nak let go je pun mane2 yg nak dijual tu..semua sgt murah aje aini let go..huhuhu

oi dua2 org B2B ni, preparation ok? hehe

senorita_alynne

babe. nka g bali for free x?
jom singgah blog i :p
NOTA CINTA

aDieyZa

hye pn aini.. upload la pic utk brg yg nak sewa.. mana tau ramai yg berminat.. letak sekali harga lg ok..

Dapur Saya
This comment has been removed by the author.
dialicious

bestnyeee!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...