CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

April 24, 2011

Saya nak mintak tolong :)

Hi Darlings,

Ok, saye nak mintak tolong boleh? Siapa tahu kat mana saya boleh beli HELIUM GAS?

Oh sangat desperate mahukan gas helium itu untuk belon yang saye nak guna untuk majlis cukur jambul Adam next week.

Google pun tak jumpa segalanya merepek semata. Oh sadissss~

Saye nak tahu di mana boleh dapat, dan berapa harga 1 tong itu, sama ada besar atau kecil.

Pleaseeeeee :)






Thanks a lot untuk siapa yg inbox saya atau terus aje lah komen pada entry ni ok!

Take care.



Benar-benar ikhlas,

Last minute Mummy

2 ideas:

Beauty Hijab

Cuba Kak Aini try tanya kat tempat nie:

http://balloonbuzz.com/balloonbuzz/catalog/exchange/c30.html

or

Party@World

LG 6, Ikano Power Centre, No 2 Jln PJU 7/2, Mutiara Damansara, PJ 47800, Selangor, Malaysia
Tel : 603-7722 1058 Fax : 603-5124 5418 Email: partywrd@streamyx.com

coz yg za baca, part@world ada sewakan helium tank tu..

"Party@World also provides helium gas tank rental for those who prefer to have their balloons inflate at home"

=)

AiniQMY

ooo...thanks darling!!! :)

tengah mencari dan mencari ni....harap2 adelah ballon terbang2 nanti..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...