CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

February 3, 2010

Donald's Durian SS2 Petaling Jaya (RM15 saje)


Bahahahahha..oh?? kenape aku ketawa ni? mungkin aku mabuk durian *sedu*..ekekkeke

Nah, tatap lah gambar2 penuh berhawa nafsu kami bertiga di Donald's Durian SS2 PJ ni. Kami sampai pukul 730pm mcm tu dan melantak sepuas hati...Nani balik awal, die kene hantar kain makcik die katenyer, tinggallah aku dan tunang aku melantak bagai nak gila. Bahahahaha

Ok, sampai2 saje die terus bukak kan durian, bole? then die tanya, RM10 ke RM15? RM10 dapat makan durian kg semata, RM15 dapat makan semua durian yg lazat2. Hahaha dengan konfidennyer kami sepakat, RM15!!!! jadi, sile lah tatap gambar2 ini.... tolong jgn bagi air liur korang melelh di blog aku...sgt keji utk aku cuci..bahahahhahah
Ini bukan Bff ku Nani...ni lain...mmg org lain..eh..org ke? bahahahha
*ni pun same, mcm aku kenal..tapi siape ek?? bahahaha..buruknye perangai!
*battle of durian ni memang best..sampai tak larat nak bertarung nyawa..
*ish,tunang sape la ni. Huduh!! *gelengkepala*


*terbaek!! Segar dari ladang!! hahahahha

Ok, for those yg dah terliur dan nak pergi, amik web ni..dan map ni..(klik saje!)

Sekian..selamat berdurian! yeehaww!!

4 ideas:

sista_siska

setan gondol... aku pun nak.. ko tipu.... aku smalam tdo bermimpikan durian.. x pe mlm ni aku nak gie ngan moktam.. mkn smp kaboommmmmmm... wexxx

AiniQMY

bahahaha...sile2..sgt sedap..sampai ko rase nak dtg sepuloh kali lagi kan?? bahaha

dialicious

aimi..15bux dpt yg buffet ke tu?dkt gile from my place..tp org kata yg buffet tu xdelah byk choice.maybe die g yg rm10 kot?nak tryla rm15 ni!!

AiniQMY

yup..RM15..aini makan segala mak nenek durian...but sometimes mmg laa dah habis sikit stock...kalau dtg yg betul..hah,makan laa sampai muntah. Yg bestnyer, tukang bukak durian ni ala2 tak faham mimik muke...org dah buat muke kenyang mcm buaya tongkang pun die leh bukak kan lagi dan lagi..bahahah :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...