CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

September 22, 2010

Astaghfirullah...punya lah saye malas!

cakap aje nak suruh buat ape..jawapannye malas...sekian..

kesian anak dalam perut, nak update gambar baby yg discan before raya pun tak upload jugak... then gambar hari raya, pun tak upload....then gambar bukak puasa dgn BFFs, pun tak upload sehingga BFFs sudah muak tanye dan malas nak dengar jawapan sama "aku belum edit lagi......".

then gambar bersuka ria hari raya, semua nak update pasal kenangan raya zaman kecik2, eh helo...saye pun ade kenangan tu......tapi nampaknya saye tak serajin anda...adeh...*ketuk kepala sendiri* jadi saye rase, cukup laa membace cerita anda yg rajin2 ni sahaja....tahniah untuk anda.

Raya tahun ni byk berjalan, tapi belum update, nanti lah ye.....belum edit gambar..hah!! tgk2!! alasan yg same...cehs..

next week jumaat ade 3rd pregnancy check up dekat UMRA, mmg looking forward dgn penuh excited utk check up ni, sebab konon2 nak tahu baby gender (memang dasar tak reti sabar walaupun doctor dah kate bila 6 months baru nampak)....lantak la..nak jugak scan sampai nampak!

sedar tak sedar dah 4 months dah mengandung.......perut maintain sahaja..macam tak pregnant pun..hehehe tapi bila makan, org kate macam makan 2 org....mmg laa, kan memang ade 2 org ni...ape laa..

skang kat opis pulak asek la handle resignation, manjang org nak berhenti. Cite pasal org berhenti ni, sedih sikit, sebab kebanyakkan semua batch i yg berhenti kerja sebab dapat better offer....ermm...makin lengang...dan tak havoc like before...gelak boleh kire berape harkat...dan berape kali setiap hari...

kat rumah semua i malas buat (oh, berterus terang, sgt tak reti malu). makan dan tido dan tumpuan lebih kepada anak buah yg sudah pandai macam2, termasuk cakar muke Aunty dia yg jelita ini..HOH?? hahahaha tarik rambut i, dan jugak membebel kalau nampak kelibat i tapi tak nak angkat...ape la..bgn la sendiri, suruh org angkat pulak....

Kesian pula dgn hubby yg mmg tak putus2 dr menjadi hubby yg soleh, hahahaha hari2 urut kaki walau pun kaki die sendiri kena sengat tebuan dan bengkak....huhuhu lepas tu dia kemas bilik segala vacum and sapu and cuci2 toilet...sebab diri sendiri tak suke bilik kotor, jd asek kerah suami sendiri kemas...sebab nak kemas tak ada mood...(bila laaa perkara mcm ni nak habis, byk dah menyusahkan org ni..)

ok lah, skang berhenti membebel, sebab perut ni cramp, apesal entah...sgt tegang perut, mcm nak meletup.perlu lihat ape sebenarnya berlaku....daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

4 ideas:

senorita_alynne

oit! upload la pic! pemalas la hang nih! aku ingt aku je yg pemalas! tp ade lg super duper malas dr aku..wee~

peroot dh nmpk lum? maybe sbb ko spesis kecik kot
*mcm aku besar sgt*

nnt upload pic keh! jgn mls nnt anak ko ikut..lalala~

AiniQMY

itu lah wey...kenape kah pemalas mcm siput segala pergerakan aku...tolong laa anak sendiri jgn malas mcm ni. nanti terbaling anak dgn penyapu kalau anak ikut perangai aku yg asek mengarah org aje, dan taknak buat ape2....adeh...

perut lum nampak...sikit2 je nampak...tak sabar nak perut besar..hehe

ko take care ye darling!! muahs~

Abg Hashim

dah sama plak topik ko ngan her..

AiniQMY

memang same kalau condition dah nak same ni..ekekekkeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...