CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

June 14, 2009

Journey To IpoH - Misi membawa pulang pelamin Gee!!


23rd - 24th May, 2009.
Riamoda Silk House, Ipoh.

Everytime when i remember about all those thing that happened masa nak pegi sampai lah balik ke rumah balik, akan buat aku happy dan senyum sorang2. Bila tgk gambar2 yg aku amik masa kat Ipoh ni, wat aku gelak je tak habis2.......mcm ni laa rase bila you are surrounded by your angels...best gile..


Aku, nanok, emy and gee penat memerah otak, cari idea untuk hasilkan pelamin yg simple, budget, dan cantik....susah taw~ hahaha....Last2, dapat jugak laaaa semua benda yg diperlukan untuk buat pelamin Gonjeng nanti....Emy menggunakan kepakaran die dlm warna2 dah material kain yg kami perlukan...Nanok menyumbang kepada gambaran2 positif dan negatif bagi setipa cadangan, ayat2 yg keluar adalah seperti..."eeee..tak cantik...eeeee merah sgt...eeeee...mcm raya cina...eeeee.....kampung...." hahahhaha bagus betul....yela, kawan2 takkan nak majlis kawan baik sendiri nampak huduh kan?


Aku plak tukang ukur kain, tukang ukur berape tinggi, ape nak guna, ape nak tabur, ape nak tambah dan sebagainya....last2, bila dah dapat ape kitorang bayang, sume balik umah emy dgn senang hati...yey~


Emy blanje tgk wayang kat Ipoh, Nite at the museum...best kot cite tu....best sampai aku rase mcm termasuk skali dlm museum tu ngn Gee. Gee awal dah masuk museum..aku lambat sikit beli tiket...kwang kwang kwang~ sedar2 aku dengar "bongok dua2 eko ni membuta..aku cakap sorang2.." hahahah nanok yg kejot aku bgn......sorry laaa penat drive tau.... =P


balik umah emy, aku tido ngn emy, nani tido ngn gee...mlm tu ade warehouse sale emy buat..hahah best! rebut2 sampai kena marah boleh??? haih....dah 25 ni, umo cam 5 thn....hahaha taknak kalah...aku layan emy cakap2 sampai laaaa kul 4am....pastu aku tido...ZzzZZZzzzzZZZzzzz


Sok pagi, lepas sarapan and jd ahli music kat umah emy, we all g kedai untuk amik brg2...dan balik....rindu sgt kat emy tu...lama kitorang tak jumpe die...jumpe kejap2 camni terus balik.....


actually benda yg paling penting dlm post kali ni ialah, aku nak highlite yg aku happy setiap kali ada nani,gee and emy keliling aku...noly jauh..yg len2 pun jauh....yg 3 ni spesel sket, coz dorang walau jauh di mata, tetap dekat dihati aku......harta aku leh cari.......ape pun kalau hilang aku leh replace dgn yg baru, tapi bukan 3 eko makhluk aneh ni.... =) they are my angels...forever insyaallah..


Bila spend time together dgn dorang mcm ni, aku tak rase penat pun, and aku takleh benti gelak and gurau...coz ade je benda lawak, ade je benda nak wat gelak.....happy gile...sampai pipi aku sakit sgt ketawa.....aku ingat..pas aku update blog ni, aku nak wat post yg baru...khas untuk budak2 ni....so, sesiapa yg nak tahu pasal aku, akan tahu pasal budak2 gile ni skali....hehehe aku nak cite perangai sorang2, dr perspektif aku......negatif dan positif....yezzaaaaaaaaaaaaaaaa.....


k lah...ade byk post nak buat mlm ni...coz aku td gado ngn bf..mlm ni aku malas nak msg die..hahahaha gado2 manje ni best kan? aku nak tulis blog aje....sampai aku ngntuk.....bace post seterusnya k!! tata

2 ideas:

sista_siska

a journey to remember... balik dr umah emy sape yg paling terseksa?? ak kan?? sbb ak tpksa dok kat seat blkang ngan pelamin yg maha besar... semput ak... waaa~~

AiniQMY

oooo..kamu nak ungkit??? kamu yg mintak duk belakang..kamu kate kamu nak tido...hamek laa tido2 pening ayam kamu tu sudahnyer..wakakakakkaka *gelaksakan*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...