CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

October 25, 2009

Kala-ok.. ermm.. Kila ok lor!! ekekkekke

Lupe date kejadian ni, tapi yg pasti, En.Azuan ajak g Karok...then ajak laa Bffn, die nak g dating dgn Adam, ajak Moktam, berkobar2.......tapi last2 Moktam kate Moktih taknak g pasal nak buat assignment..Kaedahnye??? En.Azuan nak jugak pegi, jd kami pergilah berdua..Best giler..hilang habis semua tensen2 kami..ekekekekekkekekekke Tgk aje gambar kat atas ni, and video kat bawah ni...hahahahah Murah aje, rm20/room, 3 jam..Macam2 lagu kami nyanyi..... Rasenye mcm ade laa dalam berpuluh2 lagu...sampai tak terkira dah...Pitching lari??? peduli plak kitorang ni..hahahahahha...Lalalalala..nak pergi lagi on my birthday this weekend laa..oh??? hahahha saksikan video klip lagu Nurul-Ajai versi Aini-Azuan yg ala2 romantik sengal..ekekkekeke yg penting kita ENJOY!!!

8 ideas:

Nani Jauneh

bundusssssssss!!!! sore huduh mcm katak puruuuu

♥ G-Jã ♥

sgt sengal... huahuahua...

Nurul Fazreen

di sbb kan korg tak ajak aku karok..so komen aku mmg kejam giler la kan..
sengal tahap cipan.sore cipan pon tak camni... lalalalala

Nurul Fazreen

wan tu tak yah nak beriye sgt smpai nmpk anak2 tekak..padehal propa jer kan..
mcm mak x tau..

AiniQMY

bffn:tak sedap ke sora aku? mmg tak sedap ek?? wakakkaka
Kak Jija: sengal ye? mmg pun..siap ejek ajai nyanyi tu kan? ekekekke
Reen: ala...kalau ko pura2 ckp sedap pun aku mmg takkan caye...oh..wan mmg drama king laa..huhuhu

Nani Jauneh

ahh..kmu suke syok sendiri. *mcm sore aku dpt sgt* :) :)

sista_siska

sgt scareyy... tetiba bulu roma meremang... owh tidak!!

AiniQMY

ala...puji je laa...aku takkan terkoyak sepender..i promise.. *wink*wink*wink* hahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...