CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

September 6, 2009

::Fitting my Wedding Dress::






Hampir terlupa nak update baju yg aku try kat D Ratu, last week. Actually i found this dress in the internet and fall in luv with it..since it is not so expensive to rent, i decided to give it a try and.... korang tgk laa..cantik ke tak..hehe :)


Komen yg bernas adalah much appriciated :). Both of us agreed on this dress but tak agree dgn baju lelaki..so..baju lelaki nak kena buat yg baru...so far, mmg top list lah baju ni..gonna pay for downpayment soon kalau takde sebarang komen yg negatif..yey~~

14 ideas:

Nani Jauneh

EH bff! ini sgt cantik dengan kmu la..da mcm princess yg kmu idam2kan itu..sile la pkai baju ni untuk sanding nnti..ianya sgt suit ngn seswai ngn kmu n kulit kmu yg x bpe nk putih itu..OH? kekekekekkee..cantik2..dengan ini aku bersetuju! :)

AiniQMY

bagus! 1 vote counted in! tQ bff!

sista_siska

erm ok. proceed.. aku sgt bersetuju... takde bantahan... ~cuba bayangkan aini pakai baju tue ms sanding.. jeng.. jeng.. jeng

AiniQMY

bagus...!! 2nd vote counted! yess!
jgn bayang lagi,,baju tu die kena oter utk aku...aku pakai sgt laaa beso..kena pin2..kena pendekkan sikit..kena byk gak die oter..hhuhuhu.... kite tggu dan lihat :)

ciDa

chanteke!! aku vote yg ni gak! :)

♥ G-Jã ♥

suke2.. cantik... i like tang colar dia... cam princess... sila pakai...

AiniQMY

hehe...tenkiu2... jd...dah boleh proceed dah ni..heheheheh lalalalalalala...... :)

senorita_alynne

weh..gile chantek siot..hahaha mmg ko princess of da year la..kalah mak =p

AiniQMY

wakaka..ni hasil servey aku alin....ko princess of the year 2009...aku kawen 2010..so 2010 punyer laa wakakakka sengal kan ko! ekekke

Diella Mustafa

bapekah sewa bj ini???

AiniQMY

Dia kasi aku package..
Baju,pelamin custom made,arch,standing walkways,deco bilik,deco tangga,makeup,transportation charges, dalam rm3k...huhuhuhu...kalau baju saje laki pompuan sepasang,sewa rm400 kalau tak silap..

dialicious

nice!butik ni dkt the mall ker?mcm penah dgr.badan u cantik..xde beza dgn patung kt sblh.so pakai dress ape2 pun sure cantik punye.hehe

AiniQMY

hi dialicious,
ACtually i try dekat rumah owner butik, coz dah pukul 830pm that time, butik die pun dah tutup. kena jumpa kat rumah... haha badan tak fit dgn this dress laa...tu die pin everywhere.. :)
Thanks for leaving ur comment ya! take care =)

ReeN

aku da terjebaks..ahaks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...