CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

September 4, 2009

Today's activities


Date : 4th Sept,2009

Time : 1337

Venue : Ofis laa..aku keje tau =P

Mood : Blur, sebab keje byk..


Aku kena relax..sebab dr td asek laa hadap report. Mata sakit..rase tekak mcm nak muntah. Puase2 ni, takleh nak beriye sgt hadap laptop, rase haus plak karang (ape kena mengena laptop dgn rase haus? ekeke)....


So, i am planning for my today's activities. Usually people plan a day before, but i plan on the day i wish to do whatever i wanted to..hahaha


0500 : Bangun sahur (woke by my Fiancee)

0630 : Get ready to work

0715 : In his car oready...(sorry tggu lama..tertido balik laaa..huhu )

0845 : Sampai ofis (entah kenape semua tempat nak jem today, sengal lah!! hangen je aku pg td)

0900 : Doin ofis work + fbing + chatting + blogging + surfing internet

1630 : Patutnya time ni aku balik, but kena stay for buka puasa :(

1900 : Turun buka puasa with my big boss at Zakuro.. (my fav restaurant..Unagi..i'm coming)

2000 : Heading to D Ratu Bridal House, utk fitting baju :) with my Fiancee

2100 : Appointment with D Ratu Bridal house :)

2300 : Watch movie at KLCC, FINAL DESTINATION 4.. yey~~

0100 : Balik dan tido.. :) ZzZzZzzZZzz


jadi, itulah jadual hari ni...bosan giler sekarang...lambat betul masa ni nak gerak...cehs...dah laa lapar ni....bosan plak..


korang buat ape je hari ni??


p/s : thinking of dgn siapa En.Azuan nak berbuka hari ni..sebab die mmg bukak puase dgn saye je selama ni...ermmm...

6 ideas:

potech

kita orang buat bodo jee

AiniQMY

lor..buat bodo je ke...bagus jugek..takde cost..wahahahha

♥ G-Jã ♥

ari ni akak patut berbuka ngan hsbd akak since akak kat BJ td & dia mmg keje kat s.alam.. dah akak sibok nak balik td.. dia antar... sbnrnyer ngantuk sgt td... skrg ni aku risau... dia nak berbuka ngan sape lak jap lg...*skrgbrterpikir*

AiniQMY

haha..kak jija, baik spot cek!!! kuikuikui..

sista_siska

sangat la packed jadual kamu.. wan mmg amk & anta kamu gie keja ke??bukan ke die dok s.alam..??

AiniQMY

haah..amik dan hantar sekarang ni...kene latih tu...kene pektis...kalau tak t dah kawin..lagi laa die malas layan..laki ni lain..die taim becinte ni die beriye sikit..amik,anta,layan,bawa g jenjalan...ko tgk die kawin t...ko nak g memane die kasi ko kunci kete je,pastu die pesan.. "balik cepat yeh!" hah.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...