CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

April 22, 2010

Attention : Wedding Invitation for all of you!!

Dear All readers, bloggers, everyone..

I would like to extend my wedding invitation to all of you. Secara seriousnya, aku nak sgt jumpa bloggers and readers yg selalu komen and bace entry2 aku yg kadang2 berguna, selalunya mengarut ni..hehehe so, come on my wedding ya..Tapi rumah aku jauh kot. Kat Port Klang, *kalau kau sampai aku rase kau gagah* my old frens yg bace blog tapi tak pernah komen but selalu bg email, my cousins *mmg kau tak akan dapat invitation card, sebab kau wajib* and semua lah. I attached map later k.

Kalau ada masa terluang, dtg ye, if nak card, inform, i can give you sebab i nak sgt bg card, but dunno who wanna attend and address.. :)

Date : 1st May, 2010.
Time : 12 noon to 4:00pm
Add : No.74, Lengkongan Melikai, Kawasan 8, 42000 Port Klang, Selangor.

Ok thats all.....Take care, and love u guys much!


*perasan sgt budak ni ade org bace blog dia..uurghhh*

7 ideas:

Yanie

i read ur blog la. So are u gonna invite me? Invite tak? Hahaha.

AiniQMY

invite laa dear!! Dtg k.. :) Gimme ur address..i send u card kalau u takut sesat.. :)

best nyer dpt jumpa u!

hana yoriee

hihi..comel je..op cos lah ada org baca..me too!! saya dijemput tak? (hihi..tak malunye saya).
boleh lah pegi ngan yanie..kan yanie?

AiniQMY

Hana,
mesti lah!! Datang lah... :)
Sanggup aini suruh sape2 amik both of you if sesat! Siriyes..but actually takkan sesat sebab jalan senang sgt..and umah tepi jalan besar aje..hahah :)

Datang k!

hana yoriee

Wikiki..bestnye!! InsyaAllah kami dtg k?nnt nak planning2 ngan Yanie..hehe..

dialicious

im going to jkta on d 1st may..u take care before d wedd..all d best!mesti cantik..xsaba nak tgk pix..congrats!

AiniQMY

hehe ok diah~
thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...