CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

November 23, 2009

Tibe2 dah boleh letak tajuk, setelah aku edit!

Adoi..adoi..adoi..

Help..help..help...

Hari ni mood tak ok. Mula2 pagi2 tadi aku eksyen, sebab mood baik dan keje aku dah siap on weekend. Jadi eksyen punya eksyen dari facebook sampai la status YM,tup tup.. tuhan balas eksyen aku tu td...dgn cop, CASH IN DELIVERY.. katenyer..

Memula tadi tengahari aku dah makan mee kicap mama masak. Tapi tetibe kesian tgk team gadis2 ayu sejati IBIL Mont Kiara yg ajak makan. Tinggal 4org je kitorang ni. Daripada dulu sampai mamak tu kene carikan meja cantum2, sekarang cukup2 je 1 meja.

Aku g laa turun jugak makan. Berkobar2 nak makan sikit. Dalam otak nak makan roti arab je (oh? sikit ke roti yg gebus itew?), tiba2, mamak tu sergah je aku nak amik order, terus aku cakap "hah,takpe..makan nak amik lauk!" hoh???????

Jadikan cerita aku pun g la amik lauk, nanti mamak tu kate aku tipu plak..dalam hati (sekali lagi) nekad amik lauk sikit je...tengok punya tengok punya servey, aku amik nasi beriyani ye, bukan nasi putih. Dan...jeng jeng jeng..KAMBING KAK OI!!! adeh..

Dengan selambe nyer aku melantak kambing tuh..mamak tu dtg kire, letak bil kat bawah pinggan, aku tengok bil..mata terbeliak..giler mahal!! Kambing punya mamak!!! haih! nasi dengan kambing je RM8??? campur air sirap limau, dah RM9.50 ye...menyirap laaa aku kejap..

tibe2 diselamatkan oleh Kak Miza, Senior Exec aku, die nak belanje rupenyer..huhu...terus tak jadi marah mamak...tak jadi marah kambing..semua tak jadi..happy je aku..

Naik atas, tiba2, perut aku panas..duduk2 tgk laptop,tiba2, nafas pun panas...alalalalalalalala.....badan panas laa pulak. Giler panas...sampai aku minum air je dah 5 6 cawan..asek pergi toilet...and....last sekali kemuncaknye sekarang ialah...AKU DEMAM..alahai.. :(

Sekarang pukul 8pm.Tunang aku tak jugak amik aku balik.Ade keje katenye.Aku ni dah menggigil kat opis.Aircond tutup,tapi sejuk,kepala aku panas.Perut aku panas,nafas pun panas.. :( aku amik keputusan nak update blog..since tadi opismate aka blogmate (ade ke perkataan ni,ah lantak lah!)aku tanye sampai bile blog aku under construction kaedahnye...BffN pun semak tanya bile nak update blog.

Aku dengan berkobar2 tekan lah "NEW POST" sekali keluar mcm gambar bawah ni.....adoi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!




ala........mane aku tak hangen!!! mane hilang plak menatang tu??? adoi3!!!!

HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAA~~~

PASTU,korang tgk laa gambo ni..die tak kuar gambo..die kuar coding!!! aku takleh besorkan gambo ni....adoi2..aku nak maki hamun ni...

Omaigot....AKU STRESSSSSSSSSSS...TERMASUKLAH TULISAN AKU TAKLEH KALER2...WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRGGGGGHHH NANIIIIIIIIIIIIII TOOOOLLLLLLLLLLOOOOOOONNNNNNNNGGGGGGGGG!!!!!!!!!!

*******************************************************************

*pukul 1027pm : Saudara saudari sekalian, ye..aku sungguh laa malu,sebab aku BUTA IT gamaknye..hanya beberape klik dan pemahaman, sebenarnya aku dah boleh tukar semuanya. Tadi aku dlm mode EDIT HTML..patut aku guna COMPOSE..itu saje..adeh

*masa aku tensen nak besarkan gambar tu,yg keluar coding tu,aku siap dah copy coding tu then aku letak font coding tu large lagi. Tapi bila aku preview TETAP gambar tu kecik...oh...bukan mcm tu ye nak besarkan gambar kalau dengan coding? mane laa aku tau.. :(

*belarimenekupmukaakibatmalu*

4 ideas:

Nani Jauneh

huish. agak bongok jgk la kan kmu ni???? cube check btoi2 dulu sblm mempostkan kebengongan itu kt blog. *cepokainisampaimasuklongkang*

AiniQMY

huhu..

ye ye..aku mengaku..
mmg aku sgt bongok masa kejadian ni..kamu tau tak aku marah sampai aku loncat2!! haih..

tensen dooo..dah lah aku ni buta IT adeke die keluar coding je semua..

tak rase hangen? haih..

*pakcikelak*

sista_siska

ape la kamu ni.. buta IT.. wat malu kaum jek.. isk kate org mmg malu gle la... tapi kan wey, coding tue pebende?? cane nak wat page santeq2 cam kamu??? aku bukan buta IT k, tapi IT yg membutakan matanya...

AiniQMY

ala.....coding tu sejenis ikan..rupe mcm ikan keli..tapi hudung die mancung..letak kat page, page kamu akan otomatik dengar cakap kamu...

sile cube ye..

lalalalalalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...