CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

November 16, 2009

Under Construction


Ok..Diam..aku tau gambar di atas sgt mengada2...ape2 je la..sekarang aku ade misi penting!

Blog aku dari jam 9:00pm sampai sekarang masih under construction. Aku nak cari theme yg best sikit. Sebab aku bosan dengan warna hitam ni. Korang akan tgk kejap2 ade gadjet aku timbul, kejap2, gadjet aku cam haram je die bersepah2, kejap2, gadjet aku hilang terussss! Lantaklah!

Aku nak create my own theme tapi kena tau CSS ke hape tah la. Apekah? Terpaksa aku tibai je memane template yg nampak lawa.Mungkin aku akan habiskan masa malam ni dgn hanya decorate blog aku.
Susah nak design / pilih template ni (susah rupenya),sebab nak kena tau ape yg diri sendiri nak (masalahnye aku pun tak faham ape design aku nak buat), nak pilih yg girly2 sikit aku pulak sampai naik geli tgk template2 tu.
Ape yg best nak tunjuk saye sudah 25, dan tak laaa sooooo budak2 sgt. Pink warna fav aku, tapi bila design pink aje, confirm sgt berbunga, jiwang, dan bajet "comel"...aku taknak comel.
Sebab aku dah memang comel (oh? siape nak muntah hijau,silakan). Sudahlah!!

Ye...ye...blog aku tak semenggah sekarang..Kau tunggu kesudahan dekorasi ala2 eric leong ni ye..

*Penat,MataBerpinar*
At 12:00 midnite sekarang, belum habis lagi edit. Mata mengantuk.. :(

13 ideas:

Nani Jauneh

iye, huduh. cpt le tuko. nuff said

AiniQMY

itu laa..background itu sgt huduh gamaknye...aku tukar2, habis hilang yee semua gadjet pulak..mcm kan harem.... haih!

Saed Ramadhan

sexy laa awek under construction tue..

sista_siska

wey, aku pun nak tukar.. tapi tak taw cane nak wat... hehheh

AiniQMY

Ed : oooo...itu yg kamu tgk ye..cucuk mata kamu dgn garfu baru kamu tau!

BffG : Senang saje.. g cari template kamu suke kat tenet. T akan aku tolong kamu yeh :)

Nani Jauneh

aku mengamalkan ummatan wassatiah bermaksud kesederhanaan. kekekekeeee

AiniQMY

oh?apekah kaitan dgn perkara ini.fb kmu dgn kmu dah same2 gler.huhu

Nani Jauneh

wakakakaka! maksudnye, aku mengamalkan cara hidup berblog yg sederhana..x gune template. eh weii! tgk gmbo kt blog aku..lawo x aku edit? lalalaaa~ menarik tertarik aku mmg da bombb!~

Nani Jauneh

sampai bile daa may construction!?!?!?!

Marina Monroe

Salam ziarah,Background organizer! okaylah tu, sepadan dengan Blog title.

AiniQMY

uit..sungguh tak difahami ni.. (?;?)

senorita_alynne

muahahahahha..ko masuk kat www.blogskins.com

kat situ byk giler templetes yg best2...ekekekeke....bgs!!~ aini dh matured...

AiniQMY

tenkiu senorita...

sengal kan mengatakan aku sudah matang...*oh?bahasa melayu aku..*

ekekkekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...