CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

November 11, 2009

Pameran Pengantin 2009, PWTC


Perhatian kepada bakal2 pengantin seperti saya, Pameran Pengantin 2009 (yg terakhir utk tahun ini) akan diadakan pada Jumaat ini, 13th November 2009 hingga Ahad, 15th November 2009 di PWTC.

So far this year aku dah pergi ke pameran yg sama di Mid Valley bulan August kalau tak silap. Memang best. Byk booth and tawaran pun menarik. Tapi at that time, date kahwin pun saye tak pasti lagi ye cik2 sekelian, jadi saye tak la menempah ape2 (selamat duit aku).

Tapi saye ade terberkenan pada 1 fotografer (boleh ke eja camni? lantak la), Chinese la, dia buat gambar utk studio. Kalau Cina kan suka buat pre-wed photo session kan? haaa..yg tu la. Masa aku g tu same dgn sepupu aku(pompuan) dan adik angkat(Laki) aku juga. Memang dalam byk2 laa booth for studio fotografi ni, aku mmg suka sgt la dgn Cina ni. Yang paling penting dan buat aku teruja sgt bila die mencantikkan gambar, edit2, mmg unik dan "semenggah" sebab ade yg aku tgk buat ala kadar, cas nak lebey! cehsss

So, mission aku kali ini ialah utk bayar deposit kat Cina ni, dan tempah terus nak buat Pre-Wed photoshoot (waaaah...tak sabarnyer). Tak mahal sgt kalau tempah kat sini. Mahal kalau bukan dalam pameran pengantin. Tu mission aku laa this time. Aku ade flyers mamat cina ni, tapi kat umah. Patut aku letak kan website die kan?

Aku rase semua org tahu betapa aku sgt sensitif dengan gambar (semua bffs aku begitu), edit gambar mau makan berjam2...hahaha aku suka gambar kreatif dan cantik. Mesti unik. Jadi, mmg aku sgt teliti utk pilih2 fotografer ni. So, bila dah pilih Cina ni, meaning mmg gambar die buat tu cantik la. Ini seriyessss...OOpppss..bukan anti fotografer melayu ye encik2 semua, aku akan hire jugak yg melayu punya utk amik gambar masa majlis berlangsung. Cuma ni Pre-Wed photoshoot,aku rase better aku try jugak yg aku suka ni.

Ok lah, ingat tau. Ade pameran pengantin. So to all bridezilla, jom kite "serang" pameran ni dgn tunang2 kite, dan kopakkan poket mereka (kalau en.azuan bace aku mesti takleh g Jumaat ni). Aku nak pergi Jumaat ni, lepas kerja. Dengan En.Azuan dan sepupu aku. Jumpe di sanaaaaa~

*melambai2penuhceria*

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

9 ideas:

cida

bagus2.. aku pn mau menuju ke sana jugak. sabtu mungkin. kija dipersetujui incik zul. hehe..

cida

ooppss sori bukan *kija, tp JIKA.hehe

Saed Ramadhan

wow menarik.. aku nak join ghak la g pameran. aku pun nak bina massjid ghak nie..thanx sebab kongsi info.. kalau tak aku tak tau pun ada pameran nie..

AiniQMY

cida:ok,aku g jumaAT PAS keje.kite g servey2.ser0n0k gler la! Huhu g yeh!

Ed:h0h?nak kawen gak?wah! C0ngrats yeh!ok2.gud.g ye dgn buah hati anda..last for tis year.diskaun mMg best gler punya..start 1st jan 2010,harga dah lain n mahal.slamat mencubA! WeEeEe..

sista_siska

sangat excited kamu yeh.. bagus.. bagus...

AiniQMY

haruslaa..ini aku baru balik dr sana..esok dak zam nak g plak..adeh..

Nani Jauneh

@gee : kmu xmo pegi ke ngn moktam? kan kmu juge bakal diijabkabulkan? *wah*

sista_siska

nani: nnt kalo aku ajak moktam pegi, die buat2 nak kawen cepat, x ke tersedak mak... aku tanak kawen lagi.. taun dpn mebbee... lalla

AiniQMY

ok pe..ko servey2.....kalau tahun depan pun leh letak rm50 buat booking laa...nanti dapat half price..tamau kaa???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...