CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

April 10, 2010

Bride's Journey Begins : Maid Of Honor

*eh helo, bukan baju mcm ni kamu kene pakai ye*

To my Bffs.....ape lagi? jgn nak tercengang2 bace dan buat2 tak faham, as if kamu semua bukan MOH cum Bridesmaid.

Ye, mmg kamu lah Maid of Honor saye, pengantin perempuan bernama Aini Qamariah Binti Mohd Yusof *cekakpinggang* pada 30th April and 1st May nanti..amacam? *angkatkeningsebelah*

To my pengapit : Syazana Nadiah (cousin)
My Bridesmaid : Siti Hernani Jauneh, Rashida Najihah Mohd Yusuf, Emy Suraya Nor Azizi

Please READ this entry from blogger ZLA, so nanti hari kenduri aku, korang tidak seperti Ratu Cantik atas Red Carpet lantas membiarkan muka ku berserabai seperti perempuan meroyan...


Harap maklum.


Thanks to ZLA for this good tips!


:)

5 ideas:

Saed Ramadhan

hehe.. abis laa ko kalau bridesmaid pakai cam tue.. sure ko tengelam.. orang tak nampak ko.. nanti orang tak ingat tu kenduri tapi diorang fikir fashion show..

good luck aini..

ps: aku tak dapat g kenduri kat klang la.. aku ada kursus kawen 1 May nanti

AiniQMY

Ed, aku dah melarang keras semua bridesmade aku dr pakai camtu. Takleh2! bahaya...steal my limelite aje nanti! :D

HAH???? TAK DATANG?? *sulking*

org takde takpe..hadiah t kirim kat sape2 yg dtg k! :p

Thanks Ed!

sista_siska

eh aku nk pakai camtue.. mst gempak..

AiniQMY

jgn..jgn munyet...jgn...g anto jahit baju yg aku kasi tu..pegi3!

Nani Jauneh

em,kalo bole aku nk pkai mcm yg dlm gmbo tu la..huhu! weh! aritu aku hampir2 nk jahit kain yg kmu kasi aku jadi ala2 kaftan jubah! tp last2 min tak jd sebab if nk design mcm tu kain chiffon terbaik!! last2 aku buat design biasa2 je :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...