CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

April 29, 2010

Bride's Journey Begins : Semi Final checklist :)

Adoi.....kenape sepatutnya sgt excited, tetapi jd tak berape excited, sebab hari ni demam, tiba2 demam...lusa nikah pulak...sgt benci.. :(

Semua dah 90% siap, tinggal kotak gift perlu masukkan telur pindang dan segala muffin, candy dan sebagainya...Esok, org pasang khemah, dan org pelamin nak dtg pasang pelamin dah... Kire setel dah tu.

Kasut sanding dah beli dah..nanti hari kahwin aku upload boleh laa tgk entah cantik entah tak.......simple dan comel mcm tu je laa..kire setel jugak.

Walking asle yg sepatutnya DIY belum siap lagi, kene tunggu esok ade buruh kasar cousin datang buatkan. Same goes with pelamin kat dalam rumah untuk nikah. DIY jugak, simple (ikut lakaran), so tunggu jugak buruh kasar cousin datang buat esok. Rasa mcm ok dan sempat sebab esok khamis. Insyaallah~!

Bilik pengantin ni sepenuhnya DIY decorationnya. Pergi ikea beli cermin, beli pomander ball, and mcm2 lagi buang2, potpuri, gantung2 grass ball kat siling bilik.....dan mcm2 lagi...skang rase mcm dah cantik :) ngeh ngeh ngeh~

Majalah pengantin terkahir telah pun dibeli...Bulan May 2010 punya. Ini adalah yg terakhir sebelum bergelar isteri. Lepas2 ni akan jd mcm makcik2 yg belek majalah sebab nak tgk fesyen baju raya, atau pun nak tolong org buat hantarn, atau nak menghias rumah..hahahahaha~

Meja utk guess book telah sepenuhnya sedia utk dihias, memandangkan perhiasan meja tu baru je setel membeli tadi. Cuma, ada 1 perkara tak buat lagi, print gambar lah pulak..adeh :( Esok perlu disetelkan. Esok jugak kene pergi buat henna pukul 7pm...ermm..tiba2 terasa malas dan nak mintak org tu dtg rumah memandangkan bukan jauh sgt pun rumah dgn kedai die..cehs!

Ok lah..ape lagi? Takde ye? oh...fresh flower, opah pesan suruh beli rose 30 kuntum semuanya...adoi...mane nak cari yg murah ni.. Dan...alamak, buah strawberry utk choclate fountain lah! Omaigot.........mane mau cari ni...habis laaa :(

Ok, kene stop membebel...kene set jadual esok supaya semua benda disetelkan dalam masa 24jam esok.. *mungkin kah?*

Take care readers! Wish me luck ye..daaaaaaaa

5 ideas:

hana yoriee

good luck babe..buat jadual elok2 n pastikan ada rest yang cukup supaya seri pengantin terserlah..oraits? =)
Selamat Menjadi Bakal Isteri!!!

Diella Mustafa

nak beli rose murah g PS/bangsar kedai dkt NST.time kasih...

Yanie

babe kahwin u bila and kat mana? Macam nak pergi ni, tapi takda card pun. so camna ni? Hehe... Hopefully you can sms me the add dear. This is my number 0192594716

ElyaElmo

dear... selamat menempuh alam baru yaaa...ritu u sms i kann...nnt pas kawen kiter meet up k :)

senorita_alynne

babe! cpt upload gambo kawen!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...