CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

April 10, 2010

Bride's Journey Begins : My Reception Outfit

Today En.Azuan and i, pergi Ipoh, collect my wedding outfit. Ngeeee Sgt lah best our journey penuh dengan borak2 pasal majlis kami plus dgn cerita tentang betapa excitednya kami towards our big day. Heh, siapelah yg tak excited kan? Gile tak excited? kuikuikui...

My wedding outfit ni kain dia ade sentimental value sikit la :) dan ini lah hasilnya :


inilah baju pengantin aku, Putih

mane boleh tunjuk semua, tak serprise gamaknyer kan? kan? kan? :)

Ok lah...itu saje, kasut untuk reception tade, nikah pun tade..cemane? Kusut lah aku ni..huhuh semua last minit. Maybe i should go to Charles and Keith utk servey. Tunggu En.Azuan tade, if not kene marah nanti sebab asek beli barang je dan membazir.. *sedey* :(

So, nanti tunggu my entry untuk hunting for wedding shoes k...Take care guys! *muahss*

9 ideas:

Diella Mustafa

ala2 bj nikah mak la nok..ahaksss

AiniQMY

oit...harussss lain byk...ekekkekek!

Diella Mustafa

jom pakai same2 nak???hahahah.nnt aku dtg pakai bj tu,bleh???hahahah

AiniQMY

boleh aje.....the bride has her own light..no worry :D ngeeee!

sista_siska

baju kamu npk sgt santeq.. itu design sendiri ke ape??

Nani Jauneh

hoh!perlu ke nak baju pengantin same?of cos kmu punye lagi meletops dan plus kamu yg cantik ala2 princess lepas najeeb make-up nnti..1000% cantik!!kalah semua org! wooohooooo!

AiniQMY

gee: design sendiri laling...emy yg design kan..simple, tapi die punya beads and corak tu emy suh letak mcm tampal2... :D

Nani: haruss...wah...najeeb make up CT selalu..adekah boleh muke aku jd cam CT nanti?? bahahahah haruss laa meletop!

ciDa

lawo seyy.. semoga kamu jadik org yg paling comey dihari tersebut.. yey!

AiniQMY

cida,
yeke? yeyey~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...