CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

April 13, 2010

Bride's Journey Begins : Hunting for Wedding Shoes

Erm...where can i find my wedding shoes ye? Any idea? Then, aku still mcm confuse sikit, should i wear yg bertutup or not? Open toe mcm comel kan? but, biasanya tgk bride yg pakai ipen toe or kasut tali2 aku mcm rase tak cantik...eh2 suka2 hati je cakap org tu tak cantik kan? ekekekekek..entah laa...

Nak cari yg mcm dalam gambar kat bawah ni, mane nak dapat? lepas tu, nak yg murah pulak tu? Member2 suggest Nine West, Lewre, aku rase mahal tu. hahahahaha...yela2, aku sgt bajet kan? haruss la, nanti papa kedana lepas kawen cemane?

simple aje kasut ni, tapi nampak comel

kasut pengantin yg ni pulak rase mcm boleh DIY, masalahnye, rajin ke aku?adeh!

Haaa...breathtaking kan? ade sape2 nak sedekah kan? Ya Allah, cantiknya!

Still hoping i can find one, nak kene DIY ke kasut kahwin? serius? huhuhuhuhu...dah la..enjoy the above photo, later on, after i got my Wedding Shoes for nikah and reception, aku paste gambar kat sini k...sementara ni, korang layan laa aku berangan... :)

If ade bride to be or ex-bridezilla nak share where to find kasut pengantin, lagi best! :)

7 ideas:

Diella Mustafa

ni utk pakai bersanding ke utk hantaran??usually org buat kst sanding material same ngan bj.but depends..u can go to jovian.i think diah ckp 350 je.

sista_siska

aku suke kasut yg kedua tue.. pergh npk sgt cunnnn

AiniQMY

Dila: Jovian? udah laa dila, aku DIY je kasut aku nanti..hahahahaha utk pakai bersanding, tapi aku nak dia boleh di pakai utk g keje or berjalan feeling2 artis..cane? bahahah

Gee: no 2 yeh, kamu buatkan boleh? boleh laa....No 2 tu, nanti kamu kawen kite beli nak? Kat butik Sinderella, kat Singapore. Boleh beli by post. Then harga dia SGD90. dalam rm 200++ kite :D

senorita_alynne

aku mcm nk kawen lg je nengok ko sgt bersemangat di saat2 akhir nih..heheheh

AiniQMY

haha alynne,

1st rindu ko laa..siyes! nanti dapat kad inform aku tau3! Muahs..

haah..saat2 akhir ni aku kabut kan? standard laa typical last minit pengantin = aku la..hahahaha

ciDa

kat aldo pn ade yg lawa n cun gak aini, plain n sweet nye design. blh bwk g jalan n also wat sanding. 2 dlm 1.. glamer giteww!! :P

AiniQMY

cida daling,
aldo aku dah tgk semalam..susah nak cari warna putih laaa... :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...