CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

April 24, 2010

Bride's Journey Begins : Katil sampai esok

Waaaa..

Sebenarnya baru balik dari 2 tempat. 1, Famista, baru bayar habis bedroom set kat situ. 2nd, Ryn's Avenue, dah bayar habis jugak untuk set pelamin....

Huhu...best2..rase mcm dah hampir complete semuanya ni...Set katil tu tak mahal..mmg pilih yg murah tapi cantik. Anyway, Famista mmg murah, bagi tilam free and tambah2 sikit dah dapat set alas tempat tidur pengantin dgn bantal free lagi. Lepas tu tambah lagi, utk hiasan rod2 kayu dan kain nak nampak cantik lagi.. :) Then masa nak bayar, bodek sikit2 lagi, nak bunga hiasan katil..letak atas katil...die kasi laa free terus..haha

sama tak serupa

Berbeza warna dan design kot...ini set mahal la..mine was cheaper..alot more cheaper than this. Ok la, mine is black color...sekarang trend semua pengantin suka sgt set warna putih. Me too..hehehe but, memandang kan set warna putih kene beli mahal sikit, supaya kayunya lebih tahan lama, dan cat dia takkan jadi kuning after some times, dan ditambah lagi, mama kate, watna putih utk org yg mmg pandai jaga barang, aku surrender lah. Hahahaha terus amik hitam..tak payah jaga dah! huhuhu

For those yg cari katil, pergi famista, the price wont let you down punya. Set below RM1000 siap tilam pun ada tau. Pilih aje. Yg mahal pun RM5000 tu you boleh dapat the very2 grand set punya.. :) Lagi mahal, lagi byk brg free die bg....Cepat!!! Famista ni dekat dgn rumah aku. Aku kan duduk Klang..so, if ade mane2 bride to be yg nak pegi Famista ni, dan anda tersesat, atau nak kan landmark.....sila contact aku! :)

Ok lah, katil sampai esok, bilik tak kemas lagi..*oh apekah*...daaaaaaaaa :)

5 ideas:

hana yoriee

yeay katil cik aimy dah sampai..dah boleh tido atas katil baru..hehe..sila kemas cepat2! =p

Yanie

Hi babe, boleh bagi address tak Famista ni kat mana? Sebab ingat nak bagi eh pergi lah babe. Dengar cerita macam banyak perabot2 best je kan? Hehe. Tapi dia boleh deliver kat mana2 ke babe?

AiniQMY

hana,
meh tolong kemas...ekekkeke yeay jugak!

Yanie,
Alamat yeh, nanti i refer majalah pengantin...then i letak kat blog u..if you nak pegi, call i kalau takut sesat k! :)
die boleh deliver kat memane pun..dun worry..cas pun murah je.. :)

azira.arif

pastu upload pic time diorg sampai dgn lory..haha..
babe, upload la katil u yg versi warne itam

AiniQMY

azira,
Boleh tak taim katil sampai tadi i tido and baru bgn..so early about 10am something..huhu ok2, nanti i upload k!

cepat gile pasang katil..siap offer kalau lepas ni nak pindahkan set ni, just call aje. they will come with minimum cas jugak..ok laa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...